logo

LIC AAO Exam Computer Knowledge Questions with Answers

Advertisement

  • 2. How many modes or view are available to open a query?
A.) 2
B.) 5
C.) 6
D.) 7

Answer: Option 'A'

2

  • 3. A memo data type of access can hold ____ characters.
A.) 33000
B.) 32000
C.) 34000
D.) 35000

Answer: Option 'B'

32000

  • 4. Which symbol is used to right align the text in table?
A.) <
B.) @
C.) >
D.) $

Answer: Option 'D'

$

  • 5. How many types of database objects are there in MS Access?
A.) 5
B.) 6
C.) 7
D.) 8

Answer: Option 'C'

7

  • 6. How many types of relationships are there in MS Access?
A.) 3
B.) 4
C.) 5
D.) 6

Answer: Option 'A'

3

  • 7. Attributes can be defined for
A.) Pages
B.) Macro
C.) Switch Board
D.) Entity

Answer: Option 'D'

Entity

  • 8. ...... is a process of summarising data from more than one source.
A.) Data Validation
B.) Data Filter
C.) Data Form
D.) Data Consolidation

Answer: Option 'D'

Data Consolidation

  • 9. When we create a chart on a separate sheet in the same workbook it is called a
A.) View chart
B.) Chart sheet
C.) Embedded chart
D.) View sheet

Answer: Option 'B'

Chart sheet

  • 10. In order to tell Excel that we are entering a formula in cell we must begin the with an operator such as
A.) =
B.) @
C.) >
D.) <

Answer: Option 'A'

=

To whom this LIC AAO Exam Computer Knowledge Question and Answers section is beneficial?

Students can learn and improve on their skillset for using LIC AAO Exam Computer Knowledge effectively and can also prepare for competitive examinations like...

  • All I.B.P.S and Public Sector Bank Competitive Exam
  • Common Aptitude Test (CAT) Exams
  • UPSC Paper-II or CSAT Exams
  • SSC Competitive Exams
  • Defence Competitive Exams
  • L.I.C Assistant Administrative Officer (AAO)/ G.I.C AAO and Clerk Competitive Exams
  • Railway Competitive Exam
  • University Grants Commission (UGC)
  • Career Aptitude Test (IT Companies) and etc.