Error correction Questions and Answers : Verbal ability

  1. 11.  Tilak and Sudha’s books (A) / are (B) / worth praising. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  2. 12.  He talks (A) / as if (B) / he was my boss. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  3. 13.  She met me five days ago (A) / but she never told me (B) / about her father’s death.(C) / No error.(D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  4. 14.  I saw the teacher sitting (A) / on a desk (B) / in the class. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  5. 15.  Unless you do not (A) / labour hard, (B) / you will not pass. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  6. 16.  All (A) / his family members (B) / are mad. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  7. 17.  He is (A) / the most ablest man (B) / of the town. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  8. 18.  The police would not allow (A) / anyone (B) / to enter into the hall. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  9. 19.  The thief was arrested (A) / and his pockets (B)/ searched. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  10. 20.  Had you been to Kolkata, (A) / I would also go (B) / with you. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

Verbal Ability Topics


To whom this Error Correction Questions of Verbal and English Knowledge section is beneficial?

Students can learn and improve on their skillset for using Verbal Ability effectively and can also prepare for competitive examinations like...


  • All I.B.P.S and Public Sector Bank Competitive Exam
  • Common Aptitude Test (CAT) Exams
  • UPSC Paper-II or CSAT Exams
  • SSC Competitive Exams
  • Defence Competitive Exams
  • L.I.C / G.I.C AO and Clerk Competitive Exams
  • Railway Competitive Exam
  • University Grants Commission (UGC)
  • Career Aptitude Test (IT Companies) and etc.