Error correction Questions and Answers : Verbal ability

  1. 21.  Everyone A) / must do what (B) / they think best. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  2. 22.  Whom (A) / do you think (B) / will win. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  3. 23.  Either (A) / of the books (B) / are worth reading. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  4. 24.  Your separation (A) / distresses (B) / him much. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  5. 25.  It was (A) / she (B) / I was talking about. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  6. 26.  I will write (A) / to you (B) / when I leave England. (C) / No error. (D)
    A.)A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'D'

  7. 27.  They do not plant (A) / the cotton (B) / until the corn has been cut. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  8. 28.  He dreads (A) / taking examinations(B) / for fear of to fail. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  9. 29.  We saw (A) / him to walk(B) / in the park on the way home. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: 'B'

  10. 30.  You cannot (A) / forbid (B) / him coming. (C) / No error. (D)
    A.)A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

Verbal Ability Topics


To whom this Error Correction Questions of Verbal and English Knowledge section is beneficial?

Students can learn and improve on their skillset for using Verbal Ability effectively and can also prepare for competitive examinations like...


  • All I.B.P.S and Public Sector Bank Competitive Exam
  • Common Aptitude Test (CAT) Exams
  • UPSC Paper-II or CSAT Exams
  • SSC Competitive Exams
  • Defence Competitive Exams
  • L.I.C / G.I.C AO and Clerk Competitive Exams
  • Railway Competitive Exam
  • University Grants Commission (UGC)
  • Career Aptitude Test (IT Companies) and etc.