Error correction Questions and Answers : Verbal ability

  1. 31.   They do not (A) / seldom come (B) / to attend their classes. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  2. 32.   He feels (A) / as though (B) / nothing has happened to him. (C) / No error. (D)
    A.)A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  3. 33.   This pen is (A) / as bad (B) / if not worse than that. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  4. 34.   The patient will die (A) / before (B) / the doctor comes. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  5. 35.   I am too glad (A) / to see you looking(B) / well today.(C) / No error.(D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  6. 36.   I respect him (A) / as (B) / he is my father. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  7. 37.   Not only the principal (A) / but also the students (B) / was playing. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

  8. 38.   I will stand by you (A) / in (B) / thick and thin. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'B'

  9. 39.   I who is (A) / at your service (B) / should not be ignored. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'A'

  10. 40.   You can hang the picture (A) / wherever (B) / you will like. (C) / No error. (D)
    A.) A B.) B
    C.) C D.) D
    Answer: Option 'C'

Verbal Ability Topics


To whom this Error Correction Questions of Verbal and English Knowledge section is beneficial?

Students can learn and improve on their skillset for using Verbal Ability effectively and can also prepare for competitive examinations like...


  • All I.B.P.S and Public Sector Bank Competitive Exam
  • Common Aptitude Test (CAT) Exams
  • UPSC Paper-II or CSAT Exams
  • SSC Competitive Exams
  • Defence Competitive Exams
  • L.I.C / G.I.C AO and Clerk Competitive Exams
  • Railway Competitive Exam
  • University Grants Commission (UGC)
  • Career Aptitude Test (IT Companies) and etc.