Synonyms Questions and Answers : Verbal ability

  • 1. Incur
   A.) Misunderstand
   B.) Push
   C.) Gain
   D.) Discourage

Answer: Option 'C'

Gain

  • 2. Grapple
   A.) Grasp
   B.) Offer
   C.) Open
   D.) Agree

Answer: Option 'A'

Grasp

  • 3. Emanate
   A.) Take
   B.) Conceal
   C.) Withdraw
   D.) Emerge

Answer: Option 'B'

Conceal

  • 4. Adamant
   A.) Weak
   B.) Willing
   C.) Inflexible
   D.) Pliant

Answer: Option 'C'

Inflexible

  • 5. Adept
   A.) Accomplished
   B.) Indefinite
   C.) Inept
   D.) Awkward

Answer: Option 'A'

Accomplished

  • 6. Banish
   A.) Plant
   B.) Remove
   C.) Fix
   D.) Hold

Answer: Option 'B'

Remove

  • 7. Beseech
   A.) Ask
   B.) Offer
   C.) Give
   D.) Answer

Answer: Option 'A'

Ask

  • 8. Commence
   A.) Cease
   B.) Conclude
   C.) Launch
   D.) Complete

Answer: Option 'C'

Launch

  • 9. Falter
   A.) Hesitate
   B.) Persist
   C.) Continue
   D.) endure

Answer: Option 'A'

Hesitate

  • 10. Compliant
   A.) Unyielding
   B.) Obstinate
   C.) Stubborn
   D.) Flexible

Answer: Option 'D'

Flexible