ODD Man Out Test Questions and Answers : Logical Reasoning

  • 1. 6, 18, 24, 120
   A.) 6
   B.) 18
   C.) 24
   D.) 120

Answer: Option 'B'

18

  • 2. 81:243, 16:64, 64:192, 25:75
   A.) 81:243
   B.) 16:64
   C.) 64:192
   D.) 25:75

Answer: Option 'B'

16:64

  • 3. 5-15-20, 10-30-40, 4-12-15, 25-50-75
   A.) 5-15-20
   B.) 10-30-40
   C.) 4-12-15
   D.) 25-50-75

Answer: Option 'C'

4-12-15

  • 4. 679, 888, 945, 943
   A.) 679
   B.) 888
   C.) 945
   D.) 943

Answer: Option 'B'

888

  • 5. 8754, 9786, 7986, 5364
   A.) 8754
   B.) 9786
   C.) 7986
   D.) 5364

Answer: Option 'C'

7986

  • 6. 2Y5, 1M3, 2V2, 1S8
   A.) 2Y5
   B.) 1M3
   C.) 2V2
   D.) 1S8

Answer: Option 'D'

1S8

  • 7. LQ, SX, NR, IN
   A.) LQ
   B.) SX
   C.) NR
   D.) IN

Answer: Option 'C'

NR

  • 8. CGI, MOQ, WYA, IKM
   A.) CGI
   B.) MOQ
   C.) WYA
   D.) IKM

Answer: Option 'A'

CGI

  • 9. SVY, NQT, KMD, GJM
   A.) SVY
   B.) NQT
   C.) KMD
   D.) GJM

Answer: Option 'C'

KMD

  • 10. TVS, ONM, RQP, MLK
   A.) TVS
   B.) ONM
   C.) RQP
   D.) MLK

Answer: Option 'A'

TVS

  • 11. T13G, V19C, K8D, P4L
   A.) T13G
   B.) V19C
   C.) K8D
   D.) P4L

Answer: Option 'C'

K8D

  • 12. C9F, G10C, L13B, K14I
   A.) C9F
   B.) G10C
   C.) L13B
   D.) K14I

Answer: Option 'D'

K14I

  • 13. 12F6, 8D4, 10G3, 9E2
   A.) 12F6
   B.) 8D4
   C.) 10G3
   D.) 9E2

Answer: Option 'D'

9E2

  • 14. S2R, T9K, N7G, O3L
   A.) S2R
   B.) T9K
   C.) N7G
   D.) O3L

Answer: Option 'A'

S2R

  • 15. 2V2, 1R8, 1P5, 1L2
   A.) 2V2
   B.) 1R8
   C.) 1P5
   D.) 1L2

Answer: Option 'C'

1P5

  • 16. TITAN, MERCURY, EARTH, JUPITER
   A.) TITAN
   B.) MERCURY
   C.) EARTH
   D.) JUPITER

Answer: Option 'A'

TITAN

  • 17. SNAKE, WHALE, CROCODILE, SIMMER
   A.) SNAKE
   B.) WHALE
   C.) CROCODILE
   D.) SIMMER

Answer: Option 'D'

SIMMER

  • 18. SUGARCANE, COFFEE, TOBACCO, RICE
   A.) SUGARCANE
   B.) COFFEE
   C.) TOBACCO
   D.) RICE

Answer: Option 'C'

TOBACCO

  • 19. SQUARE, RECTANGLE, TRIANGLE, CUBE
   A.) SQUARE
   B.) RECTANGLE
   C.) TRIANGLE
   D.) CUBE

Answer: Option 'D'

CUBE

  • 20. HOSTEL, HOTEL, CLUB, MOTEL
   A.) HOSTEL
   B.) HOTEL
   C.) CLUB
   D.) MOTEL

Answer: Option 'D'

MOTEL

  • 21. M-14, L-15, K-15, S-8
   A.) M-14
   B.) L-15
   C.) K-15
   D.) S-8

Answer: Option 'C'

K-15

  • 22. ACF, SUK, DFL, PRJ
   A.) ACF
   B.) SUK
   C.) DFL
   D.) PRJ

Answer: Option 'B'

SUK

  • 23. 49, 36, 81, 25
   A.) 49
   B.) 36
   C.) 81
   D.) 25

Answer: Option 'B'

36

  • 24. CFRT, FLJN, GNLV, IRBH
   A.) CFRT
   B.) FLJN
   C.) GNLV
   D.) IRBH

Answer: Option 'C'

GNLV

  • 25. 2*3*5, 5*6*7, 11*13*17, 17*19*23
   A.) 2*3*5
   B.) 5*6*7
   C.) 11*13*17
   D.) 17*19*23

Answer: Option 'B'

5*6*7

ODD Man Out Test Download Pdf