ODD Man Out Test Questions and Answers : Logical Reasoning

  • 26. HYDROGEN, MERCURY, OXYGEN, OZONE
   A.) HYDROGEN
   B.) MERCURY
   C.) OXYGEN
   D.) OZONE

Answer: Option 'B'

MERCURY

  • 27. GOOD, BAD, NICE, BETTER
   A.) GOOD
   B.) BAD
   C.) NICE
   D.) BETTER

Answer: Option 'B'

BAD

  • 28. MOTHER, FATHER, WIFE, SISTER
   A.) MOTHER
   B.) FATHER
   C.) WIFE
   D.) SISTER

Answer: Option 'C'

WIFE

  • 29. ADB, BEH, ZWT, CFI
   A.) ADB
   B.) BEH
   C.) ZWT
   D.) CFI

Answer: Option 'C'

ZWT

  • 30. DCBA, HGFE, MRUX, PONM
   A.) DCBA
   B.) HGFE
   C.) MRUX
   D.) PONM

Answer: Option 'C'

MRUX

  • 31. AIQ, IMN, BJR, CKS
   A.) AIQ
   B.) IMN
   C.) BJR
   D.) CKS

Answer: Option 'B'

IMN

  • 32. BAC, POQ, STV, YXZ
   A.) BAC
   B.) POQ
   C.) STV
   D.) YXZ

Answer: Option 'C'

STV

  • 33. YBA, LPO, MNM, FUT
   A.) YBA
   B.) LPO
   C.) MNM
   D.) FUT

Answer: Option 'C'

MNM

  • 34. 49+v343, 25+ v125, 9+v81, 16+v64
   A.) 49+v343
   B.) 25+ v125
   C.) 9+v81
   D.) 16+v64

Answer: Option 'B'

25+ v125

  • 35. 20+v80, 30+ v120, 15+v90, 8+v32
   A.) 20+v80
   B.) 30+ v120
   C.) 15+v90
   D.) 8+v32

Answer: Option 'C'

15+v90

  • 36. 5*7*11, 5*9*13, 5*11*13, 5*13*17
   A.) 5*7*11
   B.) 5*9*13
   C.) 5*11*13
   D.) 5*13*17

Answer: Option 'B'

5*9*13

  • 37. 100, 125, 196, 225
   A.) 100
   B.) 125
   C.) 196
   D.) 225

Answer: Option 'B'

125

  • 38. E-5, L-12, S-18, W-23
   A.) E-5
   B.) L-12
   C.) S-18
   D.) W-23

Answer: Option 'C'

S-18

  • 39. 49+343, 25+125, 9+81, 16+64
   A.) 49+343
   B.) 25+125
   C.) 9+81
   D.) 16+64

Answer: Option 'B'

25+125

  • 40. 125-64, 196-256, 256-169, 121-64
   A.) 125-64
   B.) 196-256
   C.) 256-169
   D.) 121-64

Answer: Option 'C'

256-169

  • 41. 6/216, 4/64, 8/516, 9/729
   A.) 6/216
   B.) 4/64
   C.) 8/516
   D.) 9/729

Answer: Option 'C'

8/516

  • 42. 21-2, 35-243, 42-16, 32-9
   A.) 21-2
   B.) 35-243
   C.) 42-16
   D.) 32-9

Answer: Option 'B'

35-243

  • 43. N-30, D-29, M-31, S-30
   A.) N-30
   B.) D-29
   C.) M-31
   D.) S-30

Answer: Option 'B'

D-29

  • 44. BD, FG, CE, DF
   A.) BD
   B.) FG
   C.) CE
   D.) DF

Answer: Option 'B'

FG

  • 45. STUTTER, RESURRECT, SUCCEED, SURRENDER
   A.) STUTTER
   B.) RESURRECT
   C.) SUCCEED
   D.) SURRENDER

Answer: Option 'C'

SUCCEED

  • 46. B, X, V, W
   A.) B
   B.) X
   C.) V
   D.) W

Answer: Option 'A'

B

  • 47. Different, Separate, Distinct, Similar
   A.) Different
   B.) Separate
   C.) Distinct
   D.) Similar

Answer: Option 'D'

Similar

ODD Man Out Test Download Pdf